323653.jpg

Sharon pääsi turvallisesti muuttamaan pois kampuksen hälinästä ja kutsui Iivanan muuttamaan tontille. Hiljaisesti sovittiin avioliitto ja Iivana muutti, tuoden huimat 12000. Sillä rahalla saataisiin melko hyvän kokoinen koti nuorelleparille. :'D

 

323659.jpg

Tadaa ! Minä (koko suvun ylijumala) fiksasin heille nätin kodin, joka tosin kärsi rahanpuuttesta. He saivat hieman _turhan_ isokokoiset huoneet ja liian vähän tavaroita, mutta sain kuin sainkin koko läävän näyttämään talolta. Noista isoista huoneista tehdään vielä monta pienempää huonetta, joten nou fiö.

 

323681.jpg

Kun koti oli saatu kasaan, Sharon ajatteli että nyt olisi hyvä aika tehdä suvunjatkoa(!!!) perheelle. Perhetavoitteinen Iivana tuntui olevan aika täpinöissään kun pari rentoutui sängyllä. Kuitenkin, kukaan ei säästynyt kuulemasta helisevää ääntä, joka tuli pelehdinnän jälkeen. Silloin kantaäitimme tajusi: "Mehän voimme saada pienokaisia!" Ah, vauvakuumetta.

 

323687.jpg

Heti aamulla hän tajusi vatsansa pyöristyneen huomattavasti. Iivanakin oli jo pariin kertaan kysellyt, oliko kampuksen turhamainen syöpöttely aiheuttanut tämän mudoonmuutoksen? Sharon kuitenkin korjasi, että kyseessä oli pahamainen pyöristymis vauvatilus -tauti, eli lähiaikoina talossa nähtäisin söpöjä naurispäitä.

 

323684.jpg

(Huomatkaamme, että Iivana on valinnut, että hänen tiensä kulkisi kenraaliksi saakka - vähintään) Kummatkin olivat ostaneet kaksi maalustelinettä ja ne alkoivat olla koko ajan varattuja, kun raskauden väsyttämä Sharon kaipasi piristystä, sekä Iivana halui vain saada jonkun taidon täysille. Tässä kuvassa herra on juuri maksimoimassa luovuutta. : D

 

323696.jpg

Kantaäitimme tajusi, että synnytystä ei voinut pitkittää enään ja kiemurteli kamalan tuskan voimissa. "IIVANA ! TULE ÄKKIÄ TÄNNE!" Hän huusi ja Sharonin harmiksi mies oleili töissä. "Tämä himskutan synnytys on nyt vain kestettävä."

 

323713.jpg

Tälläinen käärö sieltä putkahti<3. Neidin nimeksi tuli Janice ja hän nähtävästi peri äidin mustat hiukset, ihon, sekä silmät. Aww kuinka söpö.

 

323701.jpg

Iivanan saapuessa töistä ja tuoden mukavan määrän rahaa ylennyksen kera, saatiin pienelle Janicelle rakennettua tyttömäinen nurkkaus. Jopa puputapetit sopivat huonekaluihin. 8)

 

323718.jpg

Sharon tuputti vastasyntynyttä Janicra isän syliin ja Iivana ottikin innokkaana lapsen kätösiinsä. Ehkä kantaäidistämme ei tulekaan kuihtuvaa, harmaaihoista yksinhuoltajaa. =)

 

323728.jpg

Siinä on IIvana tuoreen mudoonmuutoksen kera ja Janice turvallisesti kuvassa. Sekä kuten voit takana huomata...

 

323736.jpg

...myös Sharon uusien hiuksiensa kanssa. Tosin voi havaita kivoja samanlaisuuksia Michael Jakcsonin (/Janet Jakcsonin) kanssa - hrrr. : D

 

323740.jpg

"Malja hyvälle liitolle!" Iivana toivotti,  kun laseja nostettiin kesken kiireisen ruokailun. Sharon oli onnellinen, että oli saanut tuollaisen henkilön puolisokseen.<3

 

323743.jpg

Hän kuitenkin oli onnellinen myös siitä, että Janicen oli aika kasvaa pois vaipoista. Ei tosin kokonaan, vaan melkein. :'D

 

323749.jpg

No niin ! Tuollainen nättimys sieltä kasvoi, hampaat tosin ovat vielä hieman hakusessa. "Tuolla purukalustolla et muruseni pääse vielä minkään lehden kansiin." Sharon sanoi ylpeänä pienestä Janicesta.

 

323754.jpg

Pieni hiustenvaihto ja neidistä saatiin oikein kelvon näköinen ilmestys. En kyllä tiedä, miksi Sharon pisti viattomalle taaperolle tuollaisen turhan dramaattisen kampauksen. o.O

 

323760.jpg

Huomasin Janicessa myös marisijan vikaa, hänhän oli odottanut vain muutaman simminuutin tuossa ja heti jo kauhea parkuminen. Voi hyvä luoja.

 

323765.jpg

Mutta heti kun saatiin himan ruokaa eteen, niin silloin oltiin jo aivan hiljaa. Huomatkaa muuten käsi, ei olisi paita hieman liian tiukka ranteen kohdalta. Lol. :'D

 

323766.jpg

"Äkkiä karkuun tuota kamalaa mutanttia!" Janicen aikeet ovat aika ristiritaiset kesken kävelyopetuksen. Sharon huokaisi ja tyytyi vain nostamaan neitokaisen pois lattialta. Hän kuitenkin huomasi pian, että Janicen aikeina oli karata pois vanhempien käsistä.

 

323768.jpg

Kantaäitimme ei kuitenkaan tajunnut, että ehkä juuri oma mies ei ollu se maailman parhain esimerkki lapselle.

 

323776.jpg

Kuitenkin minä (edelleen koko suvun ylijumalana) huomasin, että lapsuuden päiviin oli enään kaksi hassua päivää. Janice alkoi kiireellisesti korottaa taitojaan, mutta ehkä oman pään työntäminen laatikkoon ei oikein vienyt asiaa eteenpäin?

 

323781.jpg

Tälläinen nättimys Janicesta kuitenkin loppujen lopuksi tuli. : D

 

323790.jpg

Ja päätän tään osan kuvaan, jossa näkyy minkälaisen huoneen mahdollinen tuleva perijä saa. 8)

 Jännittynein ja hajamielisin terveisin: 

Patty