316304.jpg

Tässä hän on: Sharon Stone, tietotavoitteinen rapu, joka pitää mustahiuksisista ihmisistä, jotka eivät haise pahalle ja käyttävät meikkiä. Elämäntoiveena nuorella naisenalulla on päästä Sairaalan johtajaksi - keinolla millä hyvänsä.

***

Sharon asteli sisään asuntolaan ja ampaisi heti puhelimen ääreen. Hän soitti Yiopiston kansliaan ja valitsi pääaineekseen Fysiikan - siitä ainakin oli hyötyä Lääkealalla. Tyttö lopetti puhelun, kunnes näki ikkunassa, että todella nätti opiskelija käveli kadulla.

 

316315.jpg

Ehkä puoliso jollekin ulkonäöllistä apua kaipaavalle perijälle? Ainakin tuo tyttö rauhoittaisi joitakin geenimutanttien lapsien ulkonäköä.

 

316317.jpg

Sharon lähti innoissaan tervhtimään tätä Ella Valli -nimistä neitokaista ja huomasi, kuinka he tulivat juttuun. Hänet oli ehdottomasti otettava mukaan sukunu jossakin vaiheessa! Kuitenkin, kohta juttukaveri vaihtui melko nopeasti.

 

316323.jpg

Tuollainen komistus kelpasi vain Sharonille! Hän kiiruhti äkkiä Iivana Vonkan juttusille ja huomasi, kuinka pojan kuvaa koristi kolme keltaista salamaa. Tästä tulisi todellakin kantaäidimme mies.<3

 

316330.jpg

Juttelu tuotti tulosta ja kohta kummatkin olivat toistensa ystäviä. Sharon yritti koota kaiken charminsa ja liehitellä Iivanaa puoleensa.

 

316333.jpg

Hän onnistui, kuin onnistuikin aikeissaankin ja pari sai vaihdettua pikkuiset pusut keskenään. Aww.

 

316339.jpg

Kohta päästiinkin jo hieman romanttisempiinkin hommiin, eikä tyydytty vain vaihtamaan romanttisia suudelmia.

 

316343.jpg

Sharon, tuon kaiken romanttisen keskellä, sai  ajatuksen soittaa Welttolan osakunnalle. Hän jutteli kolmelle osakunnan jäsenelle tunnista toiseen, kunnes sai luvan liittyä siihen.

 

316348.jpg

"Hei kiva kun pääsin osakuntaan. Hihi." -----> Ja niin Sharon pääsi muuttamaan Welttolan osakuntaan.

 

316355.jpg

Hän katseli taivaalle ja mietti, että Iivanahan voisi muuttaa tontille.

 

316358.jpg

Tyttö kutsui oma-aloitteisesti pojan paikalle ja pyysi tätä osakuntaan. Valitettavasti Iivana ei päässyt vielä muuttamaan, vaan hänen piti kuluttaa aikaa osakunnan tiloissa.

 

316365.jpg

Oksentaakko aiot neitiseni? Ei, hän vain kannusti lempiurheilujoukkuettaan - Solakan Myyriä.

 

316368.jpg

"Iivana, haluaisitko muuttaa tähän osakuntaan?"

 

316370.jpg

Voi kyllä herra muutti ja vaihtoi söpön mustan irokeesinsä ruskeaan tukkaan.

 

316373.jpg

Samaan aikaan Iivanan pääkopasta katkesi jokin, kun hän näki torakoita. Ei siinä mitään, ei vain ole kovin mukavaa kun tohtori tulee visiitille. ;>

 

316375.jpg

Miksi tontilel astelee vain kamalan näköisiä ihmisiä, ei yhtään nättimyksiä. 8< Oi miksi?

 

316377.jpg

Sharon tosin huomasi Iivanan läsnäolemisesta huolimatta, että opiskelu ei ollut ehkä hänelle parasta ajankuluttamista. Tyttö mietti jo vakavasti opiskelujen keskeyttämistä - pääsyä perhe-elämään Iivanan kanssa.

 

316378.jpg

Sharon oli tosissaan aikeissaan jättää kampus ja hän soittikin yliopistolle. Tytölle tulisi kova ikävä Welttolan osakunnan ihmisiä. Ehkä joku Stonen suvussa pyrkisikin tähän samaan osakuntaan, aikeissa olisi kumminkin perustaa oma.

 

316382.jpg

"Tervetuloa aikuisuus!" Sharon huudahti ja kuuli taksin tööttäävän osakunnan edessä. Tästä alkaisi uusi elämä omassa kodissa.